Meteen naar de inhoud

Crowdfunding voor weduwe van collega

Collega’s

Hierbij wend ik mij tot jullie met een bijzonder bericht. Het gaat niet over pensioen of een rechtspositioneel aspect maar een verzoek vanuit de politiefamilie.

Na een korte maar heftige ziekte, is 4 weken terug de sympathieke collega Cor Breuker overleden in de leeftijd van 47 jaar. Cor liet zijn vrouw Sanne en dochtertje Lieke van 1,5 jaar achter.

Toen Cor totaal onverwacht de heftige diagnose kreeg, werd er in kleine kring een crowdfunding gestart met het doel om € 10.000 bij elkaar te krijgen, zodat Cor met zijn gezinnetje nog een reis zou kunnen maken, die zij voor ogen hadden in de toekomst. Mocht dat niet meer mogelijk zijn, dan kon het geld gebruikt worden als spaarpot voor de toekomstige ontwikkeling van de kleine Lieke.

Helaas werd dat laatste de wrange realiteit en werd de behandeling van de ziekte ingehaald door de tijd. Drie weken na een emotionele bevordering tot brigadier, overleed Cor onverwacht in het bijzijn van Sanne en Lieke in hun woning.

Na een indrukwekkende afscheidsdienst met beperkte korpseer werd Cor in besloten kring begraven. De teller van de crowdfundingsactie bleef daarna steken op € 8500.- Een mooi bedrag.

Maar wat zou het fijn zijn wanneer wij als politiefamilie dat bedrag nog wat zouden kunnen verhogen! Vandaar dat wij besloten hebben om de kring van crowdfunding via dit medium te vergroten.

Niets kan het gemis van Cor wegnemen, maar wellicht kunnen we wel de pijn van dat gemis wat verzachten. Voel je tot niets verplicht, maar ik weet zeker dat we daar mensen blij mee maken. Het zijn de kleine dingen die het doen!

Via onderstaande link kom je bij de door Cynthia Schouten opgestarte inzamelingsactie :

www.gofundme.com/f/herinneringen-maken?utm_campaign=p_cp+share-sheet&utm_medium=copy_link_all&utm_source=customer

Alvast dank!

Namens het Platform Bezorgde Dienders & Burgers

Dolf Mauritz.
www.bezorgdedienders.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *