Meteen naar de inhoud

Petitie CAO 2015

Het Platform Bezorgde Dienders heeft een nieuwe petitie opgesteld met betrekking tot de CAO 2015.

Vind jij ook dat je recht hebt op een fatsoenlijke CAO? Klik dan hier en teken de petitie.

8 reacties op “Petitie CAO 2015”

 1. Nav jullie petitie ….top ! Ondanks het feit dat ik denk dat deze inspraakoptie van vd Steur slechts uitstel zal zijn van een uiteindelijk mager loonbod van zijn kant, is niets doen ook geen optie.

  Ik steun alle punten met name FLO …..en dan vraag ik niet eens een gouden handdruk !

  Succes
  Richard
  DLE

 2. Volledig eens met de inhoud van de petitie. Ik ondersteun de brief aan de minister dan ook volledig. Succesvolle overhandiging toegewenst a.s. vrijdag.
  Kees Hordijk, team Fraude, eenheid Noord-Holland.

 3. Beste minister en anderen

  Ik steun de petitie in zijn geheel. Ik ben mijn 44 jaar ingegaan. En heb er nog 6 misschien wel 6 a 7 te gaan.
  Als ik daar aan denk? Dan nodig ik de heren tweede kamerleden en ministers plus de verantwoordelijk ambtenaren uit om mee te doen met ons als topsporters. Ik nodig ze ook uit in de nachtdienst. Niet 1 om te kijken. Maar mee doen voor een lange lange tijd. Deze heren in het pluche zitten goed tot zeer goed.

  Terug die FLO die de bonden kennelijk hebben gemist te verdedigen in het verleden. Ook kennelijk pluche beloofd.
  Wat mij betreft de ambtenaren status er af en dan maar echt demonstreren. Zoals alle andere in Nederland.

  Wat mij betreft mogen de actie doorgaan en zelf zodanig dat de schatkist het gaat merken.

 4. Het heeft lang genoeg geduurd.
  Het wordt hoog tijd dat de politieambtenaren een daadwerkelijke loonsverhoging krijgen.
  Sinds de 60-er jaren van de vorige eeuw is er niet veel meer gebeurd met de salarissen van de politie.
  Na het Rapport Boot dacht de politiek er voor een eeuw lang vanaf te zijn.
  Het werk is alleen maar zwaarder en smeriger geworden, maar de passende salariëring bleef daarbij achter.
  Kom op, kom op nou, van der Steur.

 5. Ik steun zeker deze petitie zeker. Het gaat niet alleen om de oudere dienders maar ook om de jongere zoals ik. Wat ik nu nodig heb is over 20 of 30 anders. Het is dus voor jonge dienders van belang dat er wat extra bijkomt maar ook dat er wat voor onze oude dag wat is. Want als we deze koers blijven door varen is er nu niks maar voor later als ik de oudere diender ben ook niet. Ik ben dus zeker bezorgd en eigenlijk ook stiekem over de laksheid van de minister.

 6. Het wordt nu toch echt tijd om eens harde noten te kraken.
  Aanpakken dat stelletje opvreters in den Haag.
  Geef ze eens een koekje van eigen deeg……uuuhhhh sigaar uit HUN eigen doos.
  Ik wil de oude beloftes terug die mij bij het in dienst treden bij de politie in 1976 zijn gedaan……

 7. na 39 jaar dienst toch echt wel recht op een CAO die recht doet aan de huidige werkomstandigheden èn niet aan de werkomstandigheden van 39 jaar geleden ….
  En dan laat ik mijn procedure mbt. mijn onjuiste matching ivm.met de ‘laatste’ reorganisatie maar even buiten beschouwing.

  R.C. Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *